Stage bij the belgian

Elk jaar bieden we tal van studenten de kans om door een stage meer ervaring op te doen. Deze stages geven ons de kans om mee te bouwen aan de vorming van jongeren zodat ze na hun studies hun weg vinden op de arbeidsmarkt.

Als je een opleiding volgt van bakker en/of chocolatier, kan je bijkomende ervaring opdoen in onze chocoladeafdeling. Studenten die een technische vorming volgen, kunnen terecht voor een eventuele stage in onze onderhoudsafdeling. Ons salesteam zoekt regelmatig studenten die een commerciële opleiding volgen. Uiteraard kunnen ook andere stages aangevraagd worden. Wij bekijken dan intern of hiervoor mogelijkheden zijn.

Werkwijze

Het aantal stageplaatsen is beperkt. Daarom vragen wij om je te registreren via onderstaande link. Indien je interesse hebt om een stage te doen in ons bedrijf, zouden wij graag een gemotiveerde brief en jouw cv willen ontvangen.

Vragen over een stageplaats?

Mocht je nog bijkomende vragen hebben over een welbepaalde stage, dan kan je steeds terecht via onderstaand document. Wij proberen je dan zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen.

Stel uw vraag